Caută
Close this search box.

LEGITIMAȚIA DIGITALĂ PENTRU MEMBRII
CARTEL ALFA

GHID DE UTILIZARE ȘI COMPLETARE

Ce este Legitimația digitală?

Legitimația digitală este o aplicație prin care membrii de sindicat au acces la diverse beneficii, reduceri și oferte dedicate lor, în baza calității de membru al unei organizații sindicale din structura CNS Cartel ALFA.
Codul QR generat în urma înscrierii dvs. este practic legitimația care vă atestă calitatea de membru al confederației Cartel ALFA și al federației la care este afiliat sindicatul dumneavoastră, respectiv Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CulturMedia.

Beneficii

Prin intermediul legitimației puteți accesa diverse beneficii, precum reduceri de tarife la servicii hoteliere, de telefonie, de sănătate, diverse bunuri cu prețuri reduse. Lista beneficiilor este permanent extinsă și o primiți actualizată pe adresa de email pe care ați înregistrat-o în sistem ṣi/sau pe WhatsApp.

Cum arată Legitimația digitală?

Legitimația digitală este un document în format .pdf ce conține un cod QR, ca în imaginea alăturată. Codul este unic pentru persoana pentru care a fost generat. Acesta arată calitatea de membru al confederației Cartel ALFA, respectiv al Federației Naționale a Sindicatelor din Cultură și Presă CulturMedia. Codul poate fi păstrat în telefon și prezentat pe eranul acestuia, de fiecare dată când accesați un serviciu sau o numită reducere, sau poate fi păstrat în formă printată și prezentat în acest fel.

ÎNSCRIERE MEMBRU DE SINDICAT

1.

Accesați link-ul:

https://membri.cartel-alfa.ro/

2.

Completați câmpurile:

 • Numele de familie
 • Prenumele
 • Codul numeric personal
 • Numărul de telefon
 • Adresa de email
 • Selectați din listă Federația din care face parte sindicatul dvs.
Selectați din listă: FEDERAȚIA NAȚIONALĂ A SINDICATELOR DIN CULTURĂ ȘI PRESĂ CULTURMEDIA
 • Selectați din listă numele Sindicatului
Selectați din listă: Sindicatul din care faceţi parte
 • Selectați județul în care lucrați
 • Localitatea în care se află locul dvs. de muncă
 • BIFAȚI: Sunt de acord cu Politica de confidențialitate
 • La final apăsați butonul verde, „Înscriere”.

3.

După completarea formularului, veți primi un email de
confirmare a înscrierii.

Dacă nu primiți emailul de confirmare, verificați mai întâi în folderul SPAM și dacă nu îl găsiți, contactați reprezentantul dumneavoastră de la nivelul sindicatului.

Pentru a primi legitimația, mai este un singur pas, și anume validarea înscrierii dumneavoastră de către organizația sindicală a cărui membru sunteți. Odată cu aprobarea înscrierii, veți primi un email cu codul QR atașat.

Acest cod reprezintă legitimația de membru, în baza căreia veți beneficia de o serie de avantaje negociate special pentru membrii Cartel ALFA.

Salvați codul QR în telefon. De asemenea, îl puteți printa și păstra la îndemână.