AFILIERE

Afiliere – Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CulturMedia

La nivel național, CulturMedia este afiliată la Confederația Națională Sindicală “Cartel ALFA” ( C.N.S. Cartel ALFA), care cuprinde 47 de federații sindicale profesionale din România și coordonează activitatea a 42 de Uniuni Sindicale Teritoriale din fiecare județ.

CulturMedia este membru cu drepturi depline în structurile CNS “Cartel ALFA” și participă activ la toate acțiunile și deciziile din cadrul acesteia. Mai multe informații despre „Cartel ALFA” pe pagina de web www.cartel-alfa.ro.

La nivel interprofesional internațional, prin intermediul CNS “Cartel ALFA”, CulturMedia face parte din Confederația Sindicatelor Internaționale (ITUC- CSI) și la nivel European – Confederația Europeană a Sindicatelor (ETUC -CES). Mai multe informații pe pagina de web www.cartel-alfa.ro , www.ituc-csi.org, respectiv www.etuc.org.

Poate fi membru al CulturMedia orice sindicat înființat conform Legii Dialogului Social care transmite o cerere de afiliere către Biroul Operativ al Federației Naționale a Sindicatelor din Cultură și Presă CulturMedia. Biroul Operativ va analiza și aproba cererea de afiliere a organizației sindicale și va transmite hotărârea de afiliere reprezentantului sindicatului solicitant în cel mai scurt timp.

De la data afilierii sindicatul devine membru al Federației, având drepturile și obligațiile prevăzute de statut și regulament.

Membrii Federației Naționale a Sindicatelor din Cultură și Presă CulturMedia vor beneficia de toate avantajele pe care Federația, Confederația și structurile internaționale la care acestea sunt afiliate le acordă membrilor săi.

Cerere de Afiliere CulturMedia – adeziune CulturMedia

Solicitarea poate fi transmisă pe adresa office@mediacultura.ro

%d blogeri au apreciat: