Caută
Close this search box.

Cultura unește. Presa informează.

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură şi Presă ”CulturMedia” le urează LA MULȚI ANI! colegilor din cea mai respectată instituție de presă și îi felicită pentru profesionalismul și dedicarea lor.
     În cei 95 de ani de viață, Radio România a dovedit repetat că este partenerul serios al cetățeanului, pe care l-a informat și i-a oferit cultură și divertisment, prin programele posturilor sale, Agenției Rador, grație orchestrelor sau Teatrului Național Radiofonic. A făcut-o serios și fără a se înclina în fața provocărilor istoriei sau a celor politice.
     Federația CulturMedia a aflat de situația dificilă în care se regăsesc truditorii acestei instituții, aflați cu salariile la o limită indecentă a subzistenței. Radio România, grație seriozității și loialității angajaților săi, nu a fost traversată de proteste și greve de amploare, ceea ce a permis acest context.
     De aceea, Federația solicită public Consiliului de Administrație, Parlamentului, Guvernului și Președintelui României să sprijine, potrivit prerogativelor legale, readucerea demnității în fișele de post și salariile profesioniștilor.
     Federația Sindicatelor din Cultură și Presă ”CulturMedia” se solidarizează cu Sindicatul Salariaților din Radio România, afiliat formațiunii și anunță că îl va însoți în toate demersurile care vor urma, până la restabilirea normalității în instituție.

La mulți ani, dragi colegi din Radio România!

1 noiembrie 2023

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Ai ceva de spus ?

Reține că NU colectăm date cu caracter personal. Dar pentru a putea lua legătura cu tine trebuie să ne oferi o metodă !