Caută
Close this search box.

Cultura dezvoltă, presa informează – CulturMedia

Sub sloganul Cultura dezvoltă, presa informează, în perioada 21 – 23 august s-a desfăşurat Conferinţa Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Cultură şi Presă CulturMedia. Au participat jurnalişti, muzeografi, artişti, manageri şi invitaţi. Gazde ne-au fost colegii de la Sindicatul Liber al Complexului Naţional Muzeal ASTRA Sibiu.

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Cultură şi Presă CulturMedia îşi intensifică munca sindicală pentru încurajarea şi sprijinirea profesioniştilor din aceste domenii. Muzeografii, artiştii şi jurnaliştii participanţi au dezbătut probleme din cultură şi media, dar şi metode de îmbunătăţire a condiţiilor de lucru ale sindicaliştilor din aceste domenii. Conducerea Federaţiei a avut întâlniri, la Deva, cu reprezentanţii Consiliului Judeţean Hunedoara, pentru acordarea unor drepturi legitime ale sindicaliştilor din Federaţie, dar şi cu managementul Complexului Naţional Muzeal ASTRA – Sibiu.

De asemenea, Conferinţa a luat act de problemele din Radio România şi a decis să intervină pentru acordarea şi apărarea unor drepturi cuvenite sindicaliştilor, dar şi pentru stoparea abuzurilor. Totodată, s-a decis acordarea de sprijin pentru sindicaliştii de la Sindicatul Muzeul Brăilei Carol I.

Invităm toţi colegii din presă, pe cei din cultură şi pe cei din instituţiile de spectacol să ni se adreseze şi să ne transmită problemele lor, pentru a fi sprijiniţi!

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Ai ceva de spus ?

Reține că NU colectăm date cu caracter personal. Dar pentru a putea lua legătura cu tine trebuie să ne oferi o metodă !